login
Inicia sessió

register
Registra't

EL QUE NO TENIM GANES DE FER

Mà dreta, mà esquerra. Què tries avui?

Com cada dia baixava les escombraries. A la mà dreta portava la bossa que havia de tirar al contenidor marró, que anava a parar a la planta de triatge i posteriorment a la planta de compostatge, que convertien la merda amb una espècie de fang que fertilitzava els camps que llavors cultivava un pagés, que n'extreia pomes, les venia al supermercat i ell anava a comprar pomes al supermercat, clutivades pel pagés que utilitzava fang que es feia amb la seva merda, això pel que fa a la mà dreta.A la mà esquerra, una simple bossa que tirava al contenidor de color gris, que es portava a l'abocador i s'enterrava, juntament amb la merda de molta altra gent.

No entenia per què però preferia la mà esquerra, era tot un procés més simple, més fàcil de seguir i que acabava bé, acabava com els humans; enterrats. L'altre procés, és a dir, l'altra mà requeria de molts passos prèvis abans de finalizar i era molt més complex de seguir i acabava diferent, no s'acabava enterrant la merda, s'acabava reutilitzant-la. Quina societat sana volia menjar-se la seva pròpia merda? - ell mateix s'ho contestava. - Cap!.

Però, efectivament senyores i senyors, allò era el que li havia tocat viure. I simplement s'hi havia de resignar

[youtube]iH8OWmO6Afg[youtube]

Comentaris (3)18-01-2011 19:07:05

RubénRubén blog, 18-01-2011 20:36:49

És fàcil prendre desicions, però, facis el que facis, acabes enmerdant ;)

fito1038fito1038, 18-01-2011 20:38:47

jo tyriaria agafar el dit >>> http://bit.ly/rNDT

gripaublaugripaublau blog, 18-01-2011 20:43:52

Mà dreta, mà esquerra. És complicar una mica la vida sí, però és que això de la merda és complicat. A mi em fa la impressió de que la merda o ens la mengem o se'ns menja (bufa, sona una mica bèstia)

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: